imagePROGRAF PRO-4000S

De imagePROGRAF PRO-4000S levert binnen een mum van tijd, hoge volumes, uitstekende kwaliteit op grote formaten (maximaal 44″).

Voordelen

  • Uitstekende LUCIA PRO 8-kleurkwaliteit bij indrukwekkende printsnelheden, met ondersteuning voor materiaal tot maximaal 44”.
  • De nieuwe printkop van 1,28” werkt extra snel en levert prints van hoge kwaliteit.
  • Dankzij de optionele ondersteuning voor twee mediarollen kunt u papier blijven invoeren of de uitvoer automatisch verwerken.
  • Fraai, opvallend ontwerp met zwarte behuizing.
  • Deze is voorzien van een 3,5″ LCD-kleurentouchscreen en een ergonomisch ontwerp met een platte bovenkant waar u de prints op kunt leggen.
  • U kunt snel en eenvoudig PDF- en JPEG-bestanden direct vanaf een USB-geheugenstick printen.
  • Wi-Fi aansluiting voor eenvoudig verbinden met en snel instellen van wireless netwerken.
  • ‘Hot swap’-inktcartridges met hoge capaciteit voor ononderbroken printen.
  • Gegarandeerde kleurconsistentie tussen taken en verschillende productielocaties.
  • Met de Print Studio Pro-plug-in kunt u moeiteloos printen vanuit professionele bewerkingssoftware zoals Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® en Digital Photo Professional van Canon.

Nieuw: LUCIA PRO-pigmentinkt

LUCIA PRO-pigmentinkt is nieuw ontwikkeld voor de imagePROGRAF PRO-serie voor prints met een groot kleurenbereik, buitengewone kleurweergave, superieure reproductie van donkere gebieden, weinig korrelvorming en goede glanseigenschappen.

Nieuw: printkop met geavanceerde precisie

Met de nieuwe, volledig geïntegreerde printkop uit de imagePROGRAF PRO-serie kunt u nog sneller printen in 8 kleuren met uitzonderlijke printkwaliteit. Deze is maar 1,28” breed, waardoor de inkt efficiënt en uiterst precies wordt gespoten, zonder kleurverschillen.

Nieuw: beeldverwerkingsmodule

De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een nieuw ontworpen verwerkingsmodule: L-COA PRO. Hierin worden de nieuwste, meest geavanceerde beeldverwerkende algoritmen van Canon gecombineerd met een nieuw ontwikkeld ASIC (application-specific integrated circuit) voor de verwerking van grote hoeveelheden gegevens en afbeeldingen met hoge resolutie, waardoor de beste printkwaliteit met een hoge snelheid wordt geleverd.

Nieuw: solide platform voor de beste kwaliteit

De printers uit de imagePROGRAF PRO-serie zijn voorzien van een gloednieuw mechanisch platform. Dankzij de zeer innovatieve onderstel is het frame buitengewoon solide, waardoor de afstand tussen de printkop en media heel precies wordt gepositioneerd. Hierdoor kunt u keer op keer uiterst nauwkeurig en betrouwbaar printen.

Roleenheid met twee rollen

De optionele roleenheid met twee rollen functioneert als een extra papierrol of als een take-up unit voor geprinte uitvoer. Media kunnen met het geprinte oppervlak naar binnen of naar buiten worden opgerold.

Twee keer zo snel printen

De vier belangrijkste kleuren (C, M, Y, K) zijn symmetrisch geplaatst, waardoor de werking van de nieuwe printkop wordt verbeterd en er een goed evenwicht ontstaat tussen snel printen en printen met hoge kwaliteit. Posters kunnen tot wel twee keer zo snel worden geproduceerd vergeleken met de huidige modellen uit de imagePROGRAF-serie met 8 kleuren.

Kleurkalibratie

Daarbij compenseert het systeem de verschillen die op termijn zijn ontstaan tussen de printers onderling.

Uitstekend softwareaanbod

De software die met de imagePROGRAF PRO-serie wordt meegeleverd, ondersteunt een groot scala aan formaten, geavanceerde opties en speciale functies waarmee u de efficiëntie van uw printers optimaliseert. En wat misschien nog handiger is: de software werkt zowel op Windows- als op Apple Macintosh-computers.